دها بتن زیست
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

کلیپ های سمینار آموزشی میکروسمنت

میکروسمنت

میکروسمنت

میکروسمنت از آوانگارد ترین روندها الهام گرفته شده است و ایده های جدید و خلاقانه را به ما نشان می دهد. اگرچه دیدن خانه هایی که به کلاسیک ترین و محافظه کارانه ترین ایده ها پایبند هستند ، معمول است ، اما کسانی هستند که در خانه ای شرط می بندند که می توانیم نمای مدرن را با عناصر جدید و شگفت آور ببینیم. سبک مدرن معمولاً از آخرین روندها الهام گرفته شده است ، بنابراین ما می خواهیم الهام بخش باشیم.

ما در شرکت دها بتن زیست ایده هایی را به شما نشان می دهیم که از بین طراحی های مختلف، طراحی مدرن برای خانه خود انتخاب کنید. میکروسمنت یک نوع نما بسیار خاص است و در خانه هایی استفاده می شود که دارای سبک تزئینی مدرن هستند. وظیفه یک معمار و مشاور است که کشف کند که کلیدهای این سبک برای نما چیست.

.

سبک مینیمالیستی همیشه مربوط به مدرن ترین آنها بوده است. این نوعی سبکی است که در آن عملکرد و بیان حداقل به دنبال آن است، با استفاده از اشکال هندسی برای ایجاد فضاها و عناصر زیبا و عالی که فقط توسط آن خطوط تعریف می شوند. سادگی با مدرنیسم مترادف شده است. معمول است که فضاهای مدرن از این روند الهام بگیرند که در آن می توانیم زوایای راست و خطوط خالص را با فضاهای کاربردی و مواد مدرن مانند فلز ، شیشه ببینیم. به طور خلاصه ، از ایده های کلاسیک برای نمای جلوگیری می شود و از عناصر زینتی استفاده نمی شود.

زاویه ها به سبک مینیمالیستی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، بنابراین آنها بخشی از بیشترین عناصر برای این نوع نمای هستند. اگر می خواهید ایده های مدرن را برای نمای خود ببینید ، همیشه می توانید آن خانه ها را با زوایای مناسب ببینید. بدون شک یکی از عناصری است که بیشتر در این نوع نمای دیده می شود. با این حال، این سبک برای همه زمینه ها مناسب نیست.

ترکیب مصالح

در خانه ها با نمای مدرن معمول است که مصالح به صورت ترکیبی کار شوند. به طور کلی ، از آنهایی که ظاهری کلاسیک تر به نمای ساختمان مانند آجر یا چوب می دهند، اجتناب می شوند. مواد مختلفی مانند شیشه و سیمان یا حتی فلز بکار گرفته می شوند. این ترکیب ها برای یک نمای اصلی مناسب هستند. مواد سبک مانند شیشه با مصالح بتنی و آجری و سایر مصالح صلب ترکیب می شوند به طوری که نمای خیلی سنگین به نظر نمی رسد و سبک وارد خانه ها می شود.

میکروسمنت

فناوری های ساخت و ساز همیشه در حال تحول و بهبود هستند. یکی از جدیدترین نوآوری ها در دنیای پوشش ، میکروسمنت است و چندین مزیت به همراه داشته باشد. از نظر پوشش، ظروف سفالی ساده گرفته تا سنگ و چوب تکامل یافته است، سپس موزائیک ها و کاشی ها آمده است. در حال حاضر ، با ظهور نفت ، گزینه های دیگر با ظهور مشتقات لینولئوم ، وینیل و چوب پنبه ، از جمله دیگر ، بسیار متنوع شده اند.

یکی از جدیدترین نوآوری ها در دنیای پوشش، میکروسمنت است. این محصول در ابتدا یک پوشش پیوسته برای سطوح است که حتی در مناطق بزرگ دارای درز یا نقطه ضعفی برای آب بندی نیست. این ماده از سیمان و پلیمرها و سلولزهای خاص تشکیل شده است ، ماده های چسبنده و پوزولان ها از سیمان طبیعی کوچکتر هستند و پلیمرها (اتصال دهنده ها ، رزین ها و سایر مواد افزودنی) وظیفه دارند تا ارتجاعی بیشتری به میکروسمنت بدهند ، که باعث می شود استعداد ترک خوردگی آن کاهش یابد. این یک جایگزین ارزان تر برای رزین اپوکسی و پلی اورتان است، با نتایج به همان اندازه خوب.

میکروسمنت دها بتن زیست دو جزیی است: یک رزین مایع (با مواد افزودنی ، چسبنده و رنگدانه ها) و یک پودر سفید که قبل از کاربرد مخلوط می شود.

اجرای میکروسمنت

این محصول به روشی ساده و در لایه های مختلفی اعمال می شود. در پایان فرآیند اجرای میکروسمنت، ضخامت آن بین 3 تا 5 میلی متر خواهد بود و در مجموع تعداد لایه های میکروسمنت 5 تا 10 مرحله است. مراحل و زمان اجرای میکروسمنت بسیار دقیق، سریع است و بالطبع نتایج دیدنی و جذاب دارد. اگرچه اگر توسط متخصصان واجد شرایط مناسب انجام نشود ، ممکن است دچار خرابی شود.

مراحل اجرای میکروسمنت

اولین قدم، آماده سازی مناسب سطح برای اجرای این محصول است. اطمینان از تمیز بودن و پاکسازی سطوح به منظور استفاده از پرایمرهای چسبندگی و اطمینان از اثربخشی آنها ضروری است. در این مرحله، اطمینان از تراز بودن سطح و عدم سطوح ناتراز و ناهمگن ضروری است. این محصول را می توان تاحدی سفت و یا روان ساخت. این غلظت میکروسمنت به بافت سطح، سطح زیرکار و مهارت مجری بستگی دارد.

برای هر سطح یک روش خاص برای اجرای این محصول وجود دارد و هر محصول ویژگی های خاص خود را خواهد داشت و عملکرد آن نیز به این عوامل بستگی دارد. گاهی اوقات آخرین لایه محافظت نیز با لاک اکریلیک یا پلی اورتان اعمال می شود.

میکروسمنت بر روی چه سطوحی اجرا می شود

آیا کف کاشی، سرامیک، موزاییک و …. دارید و نمی دانید آیا می توانید آن را با این محصول بپوشانید؟ پاسخ بله است! میکروسمنت برای پوشش تقریباً هر سطح ، به استثنای چوب خام یا سطوح دارای ارتعاش و با چسبندگی بسیار کم مناسب نیست. سطوح با بافت های بسیار برجسته ، مانند سنگ روستایی ، برای به دست آوردن نتیجه خوب باید آماده سازی شوند.

از این محصول می توان برای پوشاندن کاشی ، سرامیک ، کفهای خود تراز ، کناف ، اسکله ، بتن ، از جمله بسیاری از سطوح دیگر ، با نتایج عالی استفاده کرد.  از میکروسمنت می توان در داخل یا خارج ساختمان استفاده کرد. در محیط های داخلی شما می توانید برای پوشاندن دیوارها و کف های آن در آشپزخانه ها ، حمام ها یا اتاق های دیگر استفاده کنید (در صورت استفاده صحیح از آن کاملاً ضد آب است).

میزهای آشپزخانه ، مبلمان آشپزخانه و حمام و حتی مبلمان اتاق نشیمن (به جز اگر از چوب ساخته شده است) ، سقف ها ، پله ها و غیره با استفاده از میکروسمنت در بسیاری از رنگ ها و سطح ها از این محصول استفاده کنید. در محیط های بیرونی، کاربرد میکروسمنت نیز بسیار گسترده هستند. مقاومت و نفوذ آن ، آن را برای دیوار گاراژها ، دیوارهای بیرونی و نمای ساختمان ، کف و حتی استخرهای شنا مناسب است!

مزایا و معایب میکروسمنت

اما آیا استفاده از میکروسمنت برای پوشش کف و نما فقط مزایایی دارد؟ پاسخ ساده است: – اگر زیبایی شناسی را دوست دارید، بله، در استفاده از آن مزایای بسیار بیشتری نسبت به معایب خواهید داشت.

مزایا:

  • فرآیند اجرای این محصول کاملاً بی صدا است و هیچ زباله یا زباله حجیمی تولید نمی کند.
  • میکروسمنت می تواند بر روی هر سطحی به جز چوب یا سایر مصالح شکل پذیر اعمال شود.
  • اجرای این محصول سریع و ساده است، تا زمانی که توسط متخصصان واجد شرایط انجام شود.
  • استفاده از میکروسمنت یکپارچه است و باعث ایجاد درز نمی شود که می تواند یکنواختی پوشش را به خطر بیندازد.
  • این محصول بافتی نامحدود و زیبا دارد.
  • میکروسمنت طیف نامحدودی از رنگ را دارد.
  • هزینه متریال و ارجای میکروسمنت از سایر پوشش های مشابه پایین تر است.
  • همه این مزایا، میکروسمنت را به ویژه برای کارهای بازسازی، جایی که پوشش های قبلی قبلاً وجود دارد، جذاب می کند.
  • پوشش کاملا ضد آب، عالی برای مناطق بسیار مرطوب مانند آشپزخانه و حمام، از جمله مناطق مرطوب،
  • مقاومت بالا، از جمله در برابر اشعه ماوراء بنفش، که آن را برای مناطقی با ترافیک زیاد افراد و اشیاء (حتی در راهروهای بیمارستان، به عنوان مثال) بسیار مناسب می کند.
  • بسیار مقاوم در برابر آتش (کلاس مقاومت در برابر آتش A)؛
  • عدم شکستگی یا ایجاد شکاف و ترک؛
  • تعمیر و نگهداری ساده

معایب:

  • محدوده رنگ کمتر از رزین اپوکسی یا پلی اورتان است.
  • رنگ پایه طبیعی خاکستری و سفید است، مانند سیمان معمولی. رنگ اضافه شده ممکن است کاملا یکنواخت نباشد اگر مخلوط ها به خوبی ساخته نشده باشند.
  • فرآیند اعمال نیاز به آموزش و تجربه دارد، زیرا هر گونه نقص به وضوح قابل مشاهده خواهد بود و پیامدهای بصری ناخوشایندی خواهد داشت و همچنین یکپارچگی پوشش را به خطر می اندازد.
  • زیبایی ظاهری آن بسیار صنعتی است که می توان آن را به عنوان یک مزیت نیز در نظر گرفت.

چه رنگ هایی از میکروسمنت وجود دارد؟

وقتی نوبت به ایجاد یک رنگ می رسد، آسمان محدودیت دارد! رنگ‌های مختلفی وجود دارد و می‌توانند رنگ این محصول شما را تغییر دهند، درست مانند زمانی که لاک سیلر را اعمال می‌کنید: بسته به رنگ انتخابی (ساتن، مات یا براق)، می‌توانید رنگ‌های مات یا روشن‌تری دریافت کنید. تخیل خود را آزاد کنید و میکروسمنت در رنگ های بعید داشته باشید.

بافت میکروسمنت

از نظر بافت، یک کفپوش میکروسمنت کاملاً صاف و بدون درز است که محیط وسیع تر و تمیزتری را فراهم می کند. با این حال، پوشش این محصول چندین سؤال را ایجاد می کند که در طول این مقاله سعی می کنیم به آنها پاسخ دهیم. میکروسمنت قیمتی دارد که بسته به ویژگی های آن بسیار متفاوت است. از یک طراح داخلی در مورد میکروسمنت از نظر مشکلات احتمالی و همچنین در مورد میکروسمنت از نظر کاربرد سوال کنید.

نظافت و نگهداری میکروسمنت

این محصول به گونه ای طراحی شده است که زندگی را برای کاربران خود در تمام سطوح آسان تر کند. خود ترکیب میکروسمنت از جذب محصولات ریخته شده جلوگیری می کند و حذف آنها را با یک پاک کننده ساده خنثی، غیر خورنده و غیر ساینده آسان می کند. سس های پخت و پز، روغن ها و چربی ها، شراب، قهوه، مواد ضدعفونی کننده حاوی ید و حتی خون را می توان به راحتی با یک پارچه خیس شده در آب و یک شوینده خنثی پاک کرد.

 از همین شوینده خنثی و معمولی باید برای تمیز کردن منظم این محصول استفاده کرد. برای حفظ صحیح وضعیت میکروسمنت، محافظت از پایه های پایه مبلمان، اجتناب از خراشیدگی و فرورفتگی که زیبایی شناسی یا حتی یکپارچگی پوشش را تحت تأثیر قرار می دهد، مهم است.

   بافت، طرح رنگ میکروسمنت

   میکروسمنت یک پوشش پیوسته تزئینی است، بنابراین رنگ های زیادی دارد، اما همه آنها در یک ویژگی مشترک هستند: – تفاوت های ظریف اثر مرمری ایجاد شده توسط فرآیند اعمال با کاردک. این اثر مشخصه میکروسمنت و بخشی از جذابیت زیبایی شناختی آن است که بسته به رنگ انتخابی کم و بیش مشهود است.

برای کف معمولاً از یک روکش صاف‌تر برای تسهیل تمیز کردن استفاده می‌شود، در حالی که روی دیوارها می‌توان روکش برجسته تر به دست آورد.

مرحله ی آخر میکروسمنت با رزین اکریلیک دو جزئی و لاک پلی اورتان انجام می شود. پرداخت بستگی به سلیقه شما دارد و می تواند مات، ساتن یا براق باشد.

پوشش میکروسمنت یک پوشش بسیار نازک است. انتظار درزگیری و موج گیری با میکروسمنت انتظار منطقی نیست.

سوالات رایج در خصوص استفاده از میکروسمنت

1- مقاومت و سختی میکروسمنت چقدر است؟

یکی از ویژگی های این محصول نسبت به سایر پوشش های تزئینی مقاومت و سختی بالای آن است. در پوشش میکروسمنت کف و اجرای اصولی و منطقی آن می توان انتظار داشت میکروسمنت یک پوشش مناسب برای کف و نمای داخلی و خارجی ساختمان است.

عوامل زیادی می توانند بر مقاومت و سختی این محصول تأثیر بگذارند، از جمله: بستری که میکروسمنت روی آن اعمال می شود، نوع میکروسمنت انتخابی یا سیلر و غیره.

1-1 مقاومت مکانیکی

مقاومت این محصول در برابر ضربه: اگرچه میکروسمنت ماده نسبتاً سختی است، اما مقاومت در برابر ضربه تا حدی به سختی سطح زیرکار میکروسمنت بستگی دارد. میکروسمنت به دلیل ضخامت کم در صورت تغییر شکل بستر در صورت ضربه شدید تغییر شکل می دهد.

مثلاً اگر روی بستر گچی این محصول بزنیم و در اثر ضربه گچ دچار اعوجاج شود و تغییر شکل شود، میکروسمنت هم تغییر شکل می دهد. از طرفی اگر میکروسمنت را روی ترازو یا زیرلایه های مشابه اعمال کنیم، مقاومت میکروسمنت بیشتر می شود.

مقاومت میکروسمنت در برابر سایش و فرسایش: مقاومت میکروسمنت در برابر سایش یا فرسایش نیز به نوع میکروسمنت و درزگیر مورد استفاده بستگی دارد. میکروسمنت دها بتن زیست دارای دانه بندی مختلف است: میکروسمنت فاین، میکروسمنت مید و میکروسمنت کورس و میکروبیس. همه آنها پوشش هایی با سنگدانه های انتخاب شده با اندازه ذرات بزرگتر هستند که آنها را در برابر فشار و سایش مقاوم تر می کند.

میکروسمنت های خمیری دلیل مقاومت کمتری که دارند برای پوشش دیوارهای داخلی کاربرد دارند. در مورد سیلرها، اگرچه مقاومت ها یکسان است، اما هر چه براقیت بیشتر باشد، علائم سایش بیشتر نمایان می شود. روکش های مات نور را منعکس نمی کنند یا آن را به حداقل منعکس می کنند و روکش های ساتن طبیعی ترین هستند.

2-1- مقاومت شیمیایی

مقاومت میکروسمنت در برابر لکه ها و مایعات: مقاومت این محصول در برابر لکه ها و مایعات به لاک نهایی مورد استفاده برای محافظت از میکروسمنت بستگی دارد. سیلر لایه نهایی اجرای میکروسمنت است که آن را ضد آب می کند و از آن در برابر لکه محافظت می کند. سیلرهای میکروسمنت دها بتن زیست در برابر لکه ها و مایعات بسیار مقاوم هستند. با توجه به آزمایش های مختلف انجام شده، لایه نهایی میکروسمنت را در برابر روغن، کولا، شراب قرمز و لکه های مشابه محافظت می کند.

سرکه یا آب لیمو بعد از دو ساعت قرار گرفتن بر روی این محصول ممکن است لکه های خفیفی باقی گذارد. این سطح دقیقاً مانند سنگ مرمر تحت تأثیر اسید قرار می گیرد، اگرچه باید سریعا عمل کنیم، هیچ اثری باقی نمی ماند. لکه های حاصل از سالفومان، سفید کننده خالص، استون و آمونیاک پس از نیم ساعت قرار گرفتن بر روی میکروسمنت باقی می ماند. اما اگر میکروسمنت را سریع تمیز کنیم، اثری باقی نمی ماند. بافت میکروسمنت و سختی تمیز کردن را نیز باید در نظر گرفت.

 

اما استفاده از لاک نهایی با مقاومت بالا می توان این موضوع را کاهش یا حذف کرد.

2- روی چه بسترهایی می توان میکروسمنت را اعمال کرد؟

این محصول را می توان تقریباً بر روی هر نوع بستری اعمال کرد: ملات سیمانی، ملات خود تراز، ترازو، مرمر، کاشی، گچ یا کناف سرامیک شیشه آهن. میکروسمنت را می توان بر روی سطوح عمودی و افقی، در فضاهای داخلی و خارجی نیز اجرا کرد.

تطبیق پذیری که با آن می توانیم پله های میکروسمنتی، حمام های میکروسمنتی، آشپزخانه های میکروسمنتی و حتی استخرهای شنای میکروسمنتی ایجاد کنیم.

بله، این محصول را نمی توان روی چوب طبیعی یا تکیه گاه های تشکیل شده از قطعاتی که می توانند به طور متفاوتی منبسط شوند، اعمال کرد.

یکی از خواص اصلی میکروسمنت چسبندگی بالای آن است. به همین دلیل، می توان از میکروسمنت روی کاشی ها استفاده کرد و باعث تسریع در بازسازی و جلوگیری از برداشتن پوشش اصلی می شود. تا زمانی که کاشی ها سفت و شل نباشند. در این موارد استفاده از مش فایبرگلس ضروری است.

میکروسمنت

1-2- شرایط بهینه و وضعیت سطحی که قرار است میکروسمنت پوشش داده شود

آماده سازی بستر به اندازه اجرای میکروسمنت مهم است. اگر بستر شرایط لازم را نداشته باشد، نمی توانیم میکروسمنت را با ضمانت اجرا کنیم. سطح باید تراز، یکپارچه، عاری از آلودگی و با سطح رطوبت کمتر از 5٪ باشد.

اگر بستری که قرار است میکروسمنت روی آن اجرا شود ملات است، باید حداقل چهار هفته قبل از اجرای میکروسمنت گذشته باشد تا ترک هایی که ممکن است در طول فرآیند عمل آوری ظاهر شوند کنترل شود.

2-2- میکروسمنت استخر

در دها بتن زیست ما میکروسمنت را توسعه داده‌ایم، نوعی از میکروسمنت دو جزئی که منحصراً برای فضاهایی که در تماس دائمی با آب هستند مانند استخرها طراحی شده است. میکروسمنت استخر به دلیل مزایای فراوان این پوشش تزئینی یک روند هستند و همچنان ادامه خواهند داشت.

3-2- میکروسیمان روی چوب طبیعی یا پارکت

کفپوش های پارکت یا چوب طبیعی دارای تعداد اتصالات زیادی هستند، تخته ها در جهات مختلف منبسط می شوند و باعث ایجاد کشش هایی می شوند که به سختی کنترل می شوند، که می تواند باعث ایجاد ترک در پوشش شود، بنابراین اجرای مستقیم میکروسمنت روی آنها مناسب نیستند. در این موارد لازم است قبل از چیدن محصول، کف موجود را کنده و بستر را آماده کنید.

3- آیا می توان میکروسمنت را روی گرمایش از کف استفاده کرد؟

روز به روز افراد بیشتری سیستم گرمایش از کف را انتخاب می کنند. اما آیا می توان میکروسمنت را روی گرمایش از کف استفاده کرد؟ بله میکروسمنت روی گرمایش از کف بدون هیچ مشکلی قابل اجرا است. پیروی از پروتکلی برای روشن کردن گرمایش برای جلوگیری از ایجاد ترک های ناشی از تغییرات دما در میکروسمنت ضروری است.

پروتکل روشن کردن گرمایش از کف به شرح زیر است:

1-3- گرمایش را حداقل 4 هفته پس از اجرای ملات سیمان روشن کنید.

2-3- آب ورودی به مدارها را به مدت 2 تا 3 روز در دمای 25 درجه سانتی گراد نگهداری کنید. سپس به تدریج دمای آب را تا 45 درجه سانتی گراد افزایش دهید و آن را برای چند روز حفظ کنید.

3-3- حداقل 48 ساعت قبل از شروع اجرای میکروسمنت گرمایش را خاموش کنید. حداکثر دمای کف باید 18 درجه سانتیگراد باشد.

کفپوش میکروسمنت باید روی ملات های سیمانی که به مرحله گیرش حداکثری رسیده اند اجرا شود. این بسته به آب و هوا پس از سه تا چهار هفته رخ می دهد. در هر صورت باید اطمینان حاصل کنیم که ملات عملاً خشک شده است. برای این کار باید حداکثر 5 درصد رطوبت در بستر وجود داشته باشد.

توصیه می کنیم از ملات سیمانی خود تراز با کیفیت استفاده کنید.

بستر زیرکار با ملات پودری مناسب نیستند زیرا وضعیت بستر باید ثابت باشد، در غیر این صورت مستحکم کردن آن ضروری است.

پس از استفاده از این محصول، باید حداقل 48 ساعت صبر کنیم تا به تدریج گرمایش را دوباره روشن کنیم (+5 درجه سانتیگراد هر روز).

همیشه در ابتدا و انتهای دوره گرمایش دما را به تدریج تغییر دهید.

اطمینان حاصل کنید که رطوبت نسبی در اتاق ها خیلی کم نباشد.

همیشه از ایجاد گرما ناشی از فرش و موکت یا کمبود فضای بین مبلمان و کف خودداری کنید.

مهم! بین دیواره‌ها و دیواره‌های عمودی همیشه یک درز انبساط وجود خواهد داشت تا کف‌کشی بتواند منبسط شود. اگر این مورد رعایت نشود، ممکن است ترک هایی ظاهر شود.

4- آیا میکروسمنت ضد آب است؟

این محصول به خودی خود تا 100 درصد ضد آب نیست، اما اگر از لاک  به عنوان روکش استفاده شود و در نتیجه میکروسمنت روی تمام مناطق مرطوب استفاده می شود. ما در دها بتن زیست از سیلر لاک پلی اورتان استفاده می کنیم، سیلری که با آن ضد آب بودن میکروسمنت را تضمین می کند.

5- آیا میکروسمنت در برابر لغزش مقاوم است؟

بله، بسته به نوع میکروسمنت، بافت باقی مانده و لاک نهایی استفاده شده، می توانیم میکروسمنت را ضد لغزش بسازیم.

به لطف میکروسمنت می توانیم به هر سطح غیر لغزشی دست پیدا کنیم. بسته به نوع میکروسمنت و بافت، مقاومت لغزشی بیشتر یا کمتر (درجه لغزندگی) به دست می آید.

1-5- پرداخت های مختلف برای کف و بافت آنها

کف ها بر اساس مقدار مقاومت در برابر لغزش طبقه بندی می شوند و از مقاومت کمتر به بالاتر 3 کلاس 1، 2 و 3 وجود دارد.

با میکروسمنت دها بتن زیست می توانیم به هر یک از کلاس های مورد نیاز دست پیدا کنیم. میکروفاین با پلی اورتان مربوط به کلاس 1 است، اما اگر شما به سادگی یک پوشش از سیلر و یک پوشش از پلی اورتان اعمال کنید، می توانید به کلاس 2 برسید. اگر از میکروکورس استفاده شود که حاوی ذرات سنگدانه درشت تر از میکروسمنت فاین است، کلاس 3 به دست می آید. تفاوت در بافت را می توان با چشم غیر مسلح مشاهده کرد. میکرومید در میانه قرار دارد.

ویژگی های ضد لغزش سطح و سختی تمیز کردن باید در نظر گرفته شود. هرچه مقاومت در برابر لغزش بیشتر باشد، به دلیل بافت سطحی، تمیز کردن سطح دشوارتر است.

2-5- پرداخت های بدون لغزش و طبقه بندی بر اساس لغزندگی

به منظور محدود کردن خطر لغزش، طبقات در ساختمان ها یا مناطقی برای استفاده عمومی مسکونی، بهداشتی، آموزشی، تجاری، اداری و عمومی، به استثنای مناطق با اشغال صفر تعریف شده در پیوست SI A از DB SI، باید دارای کلاس مناسب باشند.

طبقات بر اساس مقدار مقاومت لغزش Rd طبقه بندی می شوند. این مقدار با آزمایش آونگی که در پیوست A UNE-ENV 12633:2003 توضیح داده شده است تعیین می شود. آیین نامه فنی ساختمان (CTE) در سند DB SUA-1 (اسناد اساسی برای ایمنی در استفاده و دسترسی) شاخص های مقاومت در برابر لغزش را تنظیم می کند و طبقه ای را که یک کف باید بسته به کاربرد آن داشته باشد تعیین می کند. با افزایش مقدار Rd، کف در برابر لغزش مقاوم‌تر می‌شود.

6- تفاوت بین میکروسمنت و بتن صیقلی چیست؟

  • اگرچه از لحاظ زیبایی مشابه باشد، اما آنها یکسان نیستند.
  • با میکروسمنت مزایای بیشتری بدست می آورید:
  • این محصول سریعتر و راحت تر اعمال می شود.
  • در میکروسمنت برای نصب نیازی به ماشین آلات یا ابزار سنگین نیست.
  • میکروسمنت در قیاس با بتن صیقلی کار کمتر. هزینه کمتر. زمان کمتری را در بر می گیرد.
  • میکروسمنت سبک تر است و بار اضافی به سازه اعمال نمی کند.
  • میکروسمنت قابلیت اجرا در هر طبقه از ساختمان را دارد.
  • میکروسمنت بدون نیاز به اتصال، و هیچ ترکی در هنگام خشک شدن ظاهر نمی شود.
  • میکروسمنت قابل اجرا بر روی سطوح افقی و عمودی.

1-6- تفاوت میکروسمنت و بتن پرداخت شده (بتن ماله پروانه ای) برای سنگفرش از نظر اجزاء

باید بین سیمان، ملات سیمان و بتن تمایز قائل شد.سیمان جزء ملات و بتن است که به عنوان چسبنده عمل می کند. ملات از اختلاط ماسه و آب با سیمان به دست می آید و بتن ملات سیمانی است که شن به آن اضافه می شود.

اگرچه همگی راه حل هایی برای ایجاد روسازی هستند، اما در مورد میکروسمنت پیوسته و در مورد سیمان صیقلی، بتن استمپی یا بتن ماله پروانه ناپیوسته (نیاز به درز انبساط) است.

هم بتن صیقلی و هم بتن استمپی و هم بتن ماله پروانه از یک دال بتن مسلح تشکیل شده اند که برای رسیدن به پایان نهایی، عملیات سطحی اعمال شده است. آنها روسازی های ناپیوسته هستند و از آنجایی که دال هستند، برای جلوگیری از ترک خوردن، درز انبساطی مورد نیاز است.

 

بتن صیقلی: از سوی دیگر، بتن صیقلی شامل اعمال یک عملیات سطحی برای رسیدن به پایان نهایی اما بر روی بتن کاملا پخته شده است. این شامل یک فرآیند مکانیکی سنگ زنی و پرداخت است که به وسیله آن سطح با دستگاه پولیش با سرهای الماس سنباده می شود و قسمتی از سنگدانه ها که بتن را تشکیل می دهند نمایان می شود و ظاهر نهایی شبیه به ترازو است.

7- مدت زمان بازسازی با میکروسمنت چقدر است؟

از آنجایی که میکروسمنت به سطح موجود می‌چسبد، نیازی به کار ساختمانی نیست، بنابراین کار میکروسمنت را می‌توان در مدت زمان بسیار کوتاهی انجام داد: بین سه تا پنج روز. از طرفی استفاده از میکروسمنت روی کفپوش ها این مدت را تا یک هفته افزایش می دهد.

این پوششی است که با تهویه فضا، اعمال مواد در لایه های مختلف و محافظت نهایی با سیلر اجرا می شود.

هر لایه از مواد زمان اجرا و خشک شدن خاص خود را دارد. علاوه بر این، در هفته اول (پس از اتمام کار) باید مراقبت ویژه ای انجام شود زیرا به تدریج سختی و مقاومت کامل خود را به دست می آورد.

8- آیا باید درها را سمباده بزنم یا تغییر ارتفاع دهم؟

نه، لازم نیست. این محصول روی سطح به ضخامت 1 تا 3 میلی متر ساخته می شود.

به طور معمول فاصله بین درها و کف 5 میلی متر است، بنابراین فاصله کافی برای جلوگیری از صاف کردن درها وجود دارد.

9-نحوه تمیز کردن میکروسمنت

یکی از سوالات متداول در مورد این پوشش تزئینی نحوه تمیز کردن میکروسمنت است. اگرچه تمیز کردن میکروسمنت ساده است و با آب و صابون خنثی بیش از حد کافی است، اما در دها بتن زیست محصولات انحصاری برای تمیز کردن و مراقبت از میکروسمنت ایجاد کرده ایم تا در طول زمان نتایج بهتری به دست آوریم.

مراقبت از میکروسمنت مانند پارکت چوب طبیعی است. توصیه می شود از غرق شدن دائمی آب و تماس طولانی مدت با رطوبت جلوگیری شود. باید از گذاشتن فرش ها و حوله های خیس روی زمین یا گلدان هایی که مایع نشت می کنند، خودداری کنیم. سطح نیز باید عاری از سنگ یا شن نگه داشته شود، که می تواند در هنگام پا گذاشتن روی پوشش، خراشیده شود. از برخورد و مالش با اجسام سخت خودداری کنید.

اگرچه این محصول در برابر محصولات شیمیایی بسیار مقاوم است، میکروسمنت را باید با صابون‌های خنثی تمیز کرد، نه با محصولات تهاجمی یا مواد جرم‌گیر. از محصولاتی مانند کلر، سفید کننده، آمونیاک، صابون ها و به طور کلی مواد شوینده اجتناب کنید، زیرا می توانند به لایه محافظ آسیب برسانند.

میکروسمنت

1-9- مراقبت اولیه

میکروسمنت یک ماه پس از اجرا به مقادیر مورد نظر سختی، مقاومت شیمیایی و ضد آب می رسد. بیشترین خطر آسیب در دو هفته اول است. دو روز پس از آن با دقت فراوان و یک هفته بعد به صورت عادی قابل تردد خواهد بود.

توصیه می کنیم برای جلوگیری از آسیب رساندن به سطح، از کشیدن اجسام سنگین خودداری کنید. برای جابجایی اثاثیه: بهتر است بلند کنید و نگه دارید، هرگز نکشید. لازم است از کف در برابر مبلمان (پایه های فلزی، سطوح تیز) و از اشیاء با سطوح تماس ساینده یا وزن قابل توجه با روکش یا نمد محافظت شود.

2-9- مراقبت دائمی

توصیه می‌کنیم به‌طور دوره‌ای از کف‌های میکروسمنتی با پوشش پلی یورتانی واکس‌های اکریلیک نگهداری کنید. دفعات مراقبت به کاربرد و ویژگی های محل (ترافیک، گرد و غبار اطراف و غیره) بستگی دارد. توصیه می کنیم برای اطمینان از استفاده صحیح از محصول از دستمال مناسب استفاده کنید.

میکروسمنت

10- آیا میکروسمنت به مرور زمان رنگ خود را از دست می دهد؟

ما در دها بتن زیست به عنوان تولید کننده میکروسمنت، طیف گسترده ای از رنگ های میکروسمنت را برای پوشش هر نوع سطحی داریم. با این حال، آیا میکروسمنت به مرور زمان رنگ خود را از دست می دهد؟ خیر، رنگ‌های میکروسمنت ما بدون اینکه در طول زمان دچار تغییراتی شوند و تحت تأثیر آب و هوا قرار گیرند، رفتاری پایدار دارند.

رنگدانه هایی که برای ساختن رنگ های خود استفاده می کنیم منشا معدنی و یا سنتتیک دارند. در داخل رنگدانه ها بین رنگدانه هایی که منشاء معدنی دارند و رنگدانه هایی با منشاء آلی تمایز قائل می شویم. رنگدانه هایی با منشاء معدنی آنهایی هستند که در برابر قلیایی بودن سیمان بهترین رفتار را دارند. رنگدانه های آلی (مولکول های حاوی کربن) در هوای آزاد پایدار نیستند، آنها در نهایت به ترکیبات دیگر بدون خاصیت رنگدانه تبدیل می شوند یا به سطح مهاجرت می کنند، به طوری که برخی از رنگ های اولیه پس از مدتی تقریباً به طور کامل ناپدید می شوند. رنگدانه های معدنی به طور کلی پایداری را در ملات ها و بتن ها حفظ می کنند.

11- چرا ممکن است بین نمونه و کار انجام شده تفاوت هایی در ترکیب رنگی وجود داشته باشد؟

اجرا میکروسمنت یک کاردستی است، عواملی مانند حجم مواد یا غلتک مورد استفاده در فرآیند آب بندی به این معنی است که ممکن است تفاوت های کوچکی در براقیت بین نمونه و کار وجود داشته باشد. نمونه ها با غلتک اجرا می شوند می شوند، اگر آب بندی با اسپری انجام شود، براقیت کمی بالاتر حاصل می شود.

دما، مقدار آب، ضخامت و … بر رنگ میکروسمنت ضروری است.

12- آیا می توان رنگ ها را روی یک سطح ترکیب کرد؟

بله، رنگ های مختلف میکروسمنت را می توان روی یک سطح، حتی چندین پرداخت، ترکیب کرد. نکته کلیدی این است که سطحی را که می خواهید رنگ دیگری اعمال کنید به وضوح مشخص و کاور کنید.

13-آیا استفاده از مش فایبرگلس در میکروسمنت اجباری است؟

ما همیشه استفاده از مش فایبرگلس را مخصوصاً روی کف و نما و دیوارهای کاشی و سرامیک شده و همچنین در درزهای بین پانل های کناف و سمنت برد برای تقویت بستر میکروسمنت و جلوگیری از ایجاد ترک ناشی از تنش های موجود در زیرلایه میکروسمنت توصیه می کنیم. تصمیم نهایی در مورد استفاده یا عدم استفاده از آن، البته به عهده کارشناسان فنی این امر است.

 

میکروسمنت

14- چه مدت زمان خشک شدن بین لایه اول سیلر و لایه دوم را باید در نظر بگیریم؟

زمان خشک شدن بین لایه های سیلر یا لاک به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال، شرایط آب و هوایی، رطوبت نسبی، دمای محیط اتاق، فضای بسته و مرطوب مانند حمام، اینکه آیا نور خورشید تأثیر مستقیمی بر میکوسمنت دارد و غیره.

در هر صورت، ما همیشه در هر شرایطی سعی می کنیم تا حد امکان زمان خشک شدن بین لایه ها را در نظر بگیریم تا از ایجاد لکه های سفید جلوگیری کنیم زیرا سطح هنوز مرطوب است. حداقل زمان خشک شدن در بین لایه ها 2 ساعت است.

15- هزینه میکروسمنت در هر متر مربع چقدر است؟

قیمت میکروسمنت بسته به عوامل زیادی متفاوت است. فقط یک کارشناس حرفه ای میکروسمنت می تواند قیمت دقیق هر متر مربع از این پوشش را بدهد.

مدت زمان سفر متخصصان، نوع میکروسمنت انتخابی و بستری که قرار است میکروسمنت روی آن اجرا شود از جمله عواملی است که قیمت هر متر مربع میکروسمنت را تعیین می کند.

16-آیا می توان میکروسمنت را در دمای پایین اعمال کرد؟

میکروسمنت پوششی است که به لطف استفاده از لاک محافظ، دمای پایین را یک بار در جای خود تحمل می کند. با این حال، هنگام استفاده از این ماده در فصل زمستان باید دقت شود. از این نظر و برای جلوگیری از لکه‌های سفید، شکاف‌ها و ترک‌های احتمالی، لازم است محل کار (20-25 درجه سانتیگراد) گرم شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

17- آیا می توان در هوای بسیار گرم از میکروسمنت استفاده کرد؟

همانطور که در زمستان، در فصل تابستان در صورت انجام کار با این ماده باید یک سری اقدامات احتیاطی انجام شود. اگرچه میکروسمنت پوششی است که پس از اعمال، کاملاً در برابر اشعه های خورشید مقاومت می کند. مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش، شرط پروژه های میکروسمنت را در فضاهای بیرونی مانند تراس ها و استخرها گسترش داده است.

در تابستان از زدن میکروسمنت در ساعات مرکزی روز و بعد از ظهر خودداری کنید. شکاف های زمانی که در آنها بستر کار بسیار داغ است و در صورت قرار دادن میکروسمنت، می تواند سطح را منقبض و منبسط کند.

برای دیدن نمونه های بیشتر به پیج اینستاگرام ما مراجعه بفرمایید

اجرا شده توسط: همیار وردپرس