میکروسمنت دیوار نوعی پوشش دکوراتیو پیشرفته است که به دلیل ظرافت و انعطافپذیری در طراحی، برای انواع دیوارها کاربرد دارد. این پوشش به کمک ابزارهایی مانند ماله و با تکنیکهایی جدید به سادگی اجرا میگردد. ضخامت بسیار کم این پوشش (کمتر از 1 میلیمتر) باعث میشود وزن اضافی به سازه وارد نشود و سطحی صاف، یکنواخت و شیک ایجاد کند.
مواد تشکیلدهنده میکروسمنت دارای دانههای بسیار ریز هستند که امکان ایجاد ظاهری مدرن، مینیمال و حتی کلاسیک را با تنوع رنگ و بافت فراهم میکند. این پوشش به دلیل خاصیت ضدآب و مقاومت در برابر گرد و غبار، انتخابی ایدهآل برای محیطهایی است که به دوام و زیبایی همزمان نیاز دارند. از این رو، میتوان از آن در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان، با کاربریهای متفاوت، بهره برد.
میکروسمنت دیوار علاوه بر زیبایی، عملکرد بالایی نیز دارد و به دلیل قابلیت آببندی، برای فضاهای مرطوب مانند حمام و آشپزخانه نیز گزینهای مناسب محسوب میشود.
برای مشاهده نمونه کارهای میکروسمنت سرویس بهداشتی و میکروسمنت آشپزخانه کلیک کنید.
جالب است بخوانید: دیوار بتنی پیش ساخته
میکروسمنت دیوار مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و گرد و غبار و آلودگی دارد. پوشش ظریف و دکوراتیوی این محصول در کنار اجرای ساده و سریع باعث شده که این محصول انتخاب مناسبی برای محیط های کلاسیک و مدرن باشد. این پوشش در برابر ضریه و خش مقاومت بالایی دارد. لایه نهایی بسته به انتخاب و سلیقه مشتری می تواند ظاهری شفاف، مات و نیمه مات داشته باشد.
خاصیت عدم لغزش، قابلیت شست و شوی آسان و خاصیت انتی باکتریال میکروسمنت دیوار، این محصول را برای استفاده به عنوان پوشش مدرن در فضاهای داخلی و خارجی مطلوب کرده است. اجرای میکروسمنت دیوار در طرح ها و بافت های متفاوت و منحصر به فرد بسته به سلیقه مشتری خلق می گردد. به دلیل ایجاد بافت توسط ماله های مخصوص، لایه نهایی دارای ظاهری یکسان در هر طرف از دیوار نمی باشد.
در مرحله اول اجرای پرایمر مخصوص و توری فایبر گلاس ( در صورت لزوم) می باشد و سپس اجرای میکروبیس به منظور آماده سازی و هموار نمودن سطح، مرحله سوم اجرای میکروسمنت در دو مرحله می باشد و طرح و بافت مورد نظر خلق می گردد. پس از اتمام مراحل ذکر شده و خشک شدن میکروسمنت، لاک نهایی آببندی مخصوص میکروسمنت به منظور افزایش خاصیت آببندی و افزایش مقاومت سایشی و افزایش دوام بر روی سطح دیوار اعمال می گردد.
این پوشش در برابر شوک های حرارتی و خزش مقاومت دارد و دچار جداشدگی و ترک خوردگی نمی گردد. باتوجه به یکپارچه بودن و عدم وجود درز، تجمع آلودگی در محل درزهای دیوار وجود نداشته و نگهداری آن آسان می باشد. لذا برای محیط های مرطوب و آنتی باکتریال نظیر سرویس های بهداشتی، آشپزخانه، بیمارستان ها، انبار های نگهداری مواد غدایی نیز بسیار مناسب می باشد.
این پوشش بدون اتصال خاصی بر روی دیوار اجرا میگردد و دیوار طول عمر بالایی دارد و به سادگی از سطح زیرین جدا نمی گردد. میکروسمنت دیوار در کنار نورپردازی، جلوه ای جذاب و خیره کننده خواهد داشت.
مقایسه پوشش میکروسمنت در مقابل کاغذ دیواری
این محصول خاصیت ضد خش و ضد سایش داشته و دچار آسیب نمی گردد.
این پوشش مقاومت فشاری بالایی دارد و با توجه به اجرا و خشک شدن سریع آن، برای پروژه های بازسازی بسیار ایده آل می باشد.
پوشش یکپارچه سبب بزرگ تر دیده شدن فضاهای کوچک تر می باشد.
نکته مهم این محصول بایستی بر روی سطوح صاف و صیقلی اعمال شود. در صورت نا هموار بودن سطح دیوار بایستی ابتدا توسط میکروبیس، سطح مورد نظر صاف و هموار گردد و سپس میکروسمنت به ضخامت 2 میلیمتر بر روی میکروبیس اعمال شود.
یک پاسخ
دمتون گرم کارتون خیلی عالیه میکروسمنت دیوار ویلا عالی شد.